​Godstransport i modulvogntog

​Niels Jensen Nonbo A/S i Viborg udfører godstransport, hvilket typisk sker med modulvogntog eller linket trailer (to-modulvognstog), således vi kan udføre en effektiv transport. Det betyder samtidig, at vi kører grøn kørsel med henblik på at skåne miljøet. Vi sikrer med andre ord, at vores vogne er fyldt op.

Vi kan tilbyde både hele og halve læs med direkte levering, og alle vores medarbejdere er uddannet til transport af farligt gods, ligesom vores biler naturligvis er godkendt. Dog varetager vi ikke tankgods.

Vi udfører transport af løst gods i en Walking Floor Trailer

​Vi er desuden medejer af Danske Fragtmænd, hvor vi udfører nattransport. Vi har i den forbindelse opbygget en "Walking Floor Trailer" i samarbejde med Danske Fragtmænd.

Den kan benyttes til en lang række formål, herunder transport af korn, salt og træflis. Der er tale om trailere, der selv kan læsse gods af, hvis der er tale om løst gods. Det sker ved hjælp af et gulv, der kan trækkes bagud.

Transport for Danske Fragtmænd fra og til Viborg

​Vores nattransport for Danske Fragtmænd sker mellem hovedterminalerne i Aalborg, Aarhus, Herning, Taulov, Odense og Taastrup. Først opsamler og modtager vi gods i Viborg og omegn, hvorpå det transporteres til hovedterminalerne, hvorfra vi fragter nyt gods retur til Viborg.

Distribution af stykgods for Danske fragtmænd sker i 8800, 8830, 8831, 8832, 8840 og 8850.

Vi henter samtidig affald på Sjælland med vores "Walking Floor Trailer", hvor det kan fragtes til Jylland. Kontakt Niels Jensen Nonbo A/S for at bestille godstransport eller for at få flere oplysninger. Du kan ringe til os på telefon 72 52 20 00.

Kunne du tænke dig at komme ud?

Som fragtmand hos Niels Jensen Nonbo A/S kommer du rundt i landet. Lyder dette som noget for dig, så smid en ansøgning.

Kontakt os​

Niels Jensen Nonbo A/S

Katmosevej 16, 8800 Viborg

CVR: 20108142

Telefon

7252 2000

E-mail

viborg@fragt.dk

​En del af


NIELS JENSEN NONBO A/S
Katmosevej 16
8800 Viborg
CVR: 20108142