​Om Niels Jensen Nonbo A/S i Viborg

Niels Jensen Nonbo A/S startede som vognmandsforretning i 1920, men dengang blev vognene trukket af heste. I dag har vi udskiftet hestevognene med en moderne vognpark, der blandt andet inkluderer modulvogntog til godstransport.

Niels Jensen Nonbo A/S drives i dag af Niels Ole Nonbo Jensen, som er tredje generation i firmaet, der blev startet af hans farfar.

Vi udfører stykgodstransport for Danske Fragtmænd

​Vi udfører især stykgodstransport, hvilket primært er for Danske Fragtmænd, som vi er medejer af. Vi står selv for driften af Viborg Fragtcentral, men vi står også for driften af et lagerhotel. Vi varetager distribution af stykgods for Danske fragtmænd i 8800, 8830, 8831, 8832, 8840 og 8850.

Vores telefoner er naturligvis åbne 24 timer i døgnet, hvis du skulle komme ud for en akut situation, og vi tilbyder både sær- og kurerkørsel i hele Danmark, hvilket kan være efter en fast aftale, ad hoc eller akut. Vi udarbejder en løsning ud fra dine behov og ønsker.

Vi har et godt lokalkendskab i Viborg og omegn

​Vi har naturligvis oparbejdet et godt lokalkendskab i Viborg og omegn efter knap 100 år i området, og derfor støtter vi lokale initiativer som for eksempel Viborg College og Viborg Damehåndbold, hvor vi naturligvis har vores egne stole på tilskuerbænken.

Du er altid velkommen til at kontakte vores vognmand for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig eller din virksomhed inden for godstransport og kurerkørsel.

Du kan ringe til os på telefon 72 52 20 00, hvis du ønsker at bestille kørsel, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Kontakt vedrørende skader

Udfyld formularen nedenfor. Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
Skade på gods/materiel

Har vi beskadiget dit gods, indbo eller bygning? Uddyb skaden nedenfor

 
Vedhæft filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kun​ne du tænke dig at komme ud?

Som fragtmand hos Niels Jensen Nonbo A/S kommer du rundt i landet. Lyder dette som noget for dig, så smid en ansøgning.

NONBO A/S​​

Niels Jensen Nonbo A/S er et familieejet vognmandsfirma/fragtfirma, der har udført transport i tre generationer

Kontakt os

NIELS JENSEN NONBO A/S

Katmosevej 16, 8800 Viborg

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os eller ring til os på: 72 52 20 00