Kurerkørsel i Danmark og hele Europa

Niels Jensen Nonbo A/S i Viborg tilbyder kurerkørsel i Midtjylland og hele Danmark og Europa. Vi står klar med en løsning uanset hvad vores kunder ønsker. Vi tilbyder kurerkørsel med samme dags levering i Danmark. Vi kører med alt fra et lille brev eller pakke til et helt modulvognstog med 50 paller ad gangen.

Vi har haft en del kurerservice til Norge og Sverige, hvor vi pakker om dagen og læsser om aftenen – så kan pakken nemlig leveres den følgende dag et sted i Skandinavien.

Med andre ord kan vi tilbyde alle former for transport med kurer, og det er vores erfaring, at kunderne kan have ganske forskellige behov og ønsker. Vi vil som oftest være i stand til at finde en løsning, selvom der skulle være tale om en lidt anderledes opgave eller en kompliceret opgave af den ene eller anden slags. Vi modtager naturligvis også hasteopgaver.

Vi har fokus på kunderne og deres kunder

Vi har altid fokus på kunderne, når vi udfører kurerkørsel. Dette inkluderer vores kunders kunder, når vi måske skal aflevere pakken direkte til kunden – eller ligefrem til slutkunden.

Som vognmand har vi f.eks. stået for transport for isenkræmmere og lignende, når de har haft for travlt.​

Vi kan kombinere kurerkørsel med andre former for kørsel

Vi kombinerer gerne kurerkørsel med vores godstransport, herunder distribution via Danske Fragtmænd, som vi er medejer af.

Vi har daglig natkørsel til og fra Danske Fragtmænds hovedterminaler i Aalborg, Aarhus, Herning, Taulov, Odense og Taastrup.

Få en god pris på kurertransport her

Du er meget velkommen til at kontakte os for at bestille kurerkørsel eller for at få flere oplysninger og et eventuelt tilbud.

Ring til os på telefon 72 52 20 00 eller skriv til e-mail viborg@fragt.dk for at aftale nærmere. Tager vi ikke telefonen på hovedkontoret, kan du ringe direkte til Niels Ole Nonbo på mobil 30 38 20 00 eller Jørgen Stigsen på mobil 30 38 20 05

Kontakt vedrørende skader

Udfyld formularen nedenfor. Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
Skade på gods/materiel

Har vi beskadiget dit gods, indbo eller bygning? Uddyb skaden nedenfor

 
Vedhæft filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kun​ne du tænke dig at komme ud?

Som fragtmand hos Niels Jensen Nonbo A/S kommer du rundt i landet. Lyder dette som noget for dig, så smid en ansøgning.

NONBO A/S​​

Niels Jensen Nonbo A/S er et familieejet vognmandsfirma/fragtfirma, der har udført transport i tre generationer

Kontakt os

NIELS JENSEN NONBO A/S

Katmosevej 16, 8800 Viborg

Navigation på Google Maps

Send din besked direkte til os eller ring til os på: 72 52 20 00