Kurerkørsel​ i Danmark og udland

​Niels Jensen Nonbo A/S i Viborg tilbyder kurerkørsel til hele Danmark, men  vi står klar med en løsning uanset hvad vores kunder ønsker.

Vi tilbyder kurerkørsel og kan tilbyde samme dags levering i Danmark. Hos Niels Jensen Nonbo kører vi med alt fra et lille brev eller en pakke til et modulvognstog med 50 paller af gangen. 

Vi har haft en del kurerkørsel til Norge og Sverige, hvor vi pakker om dagen og læsser om aftenen, således pakken kan leveres den følgende dag et sted i Skandinavien.

Vi kan med andre ord tilbyde alle former for kurerkørsel, og det er vores erfaring, at kunderne kan have ganske forskellige behov og ønsker. Men vi vil typisk være i stand til at finde en løsning, selvom der skulle være tale om en lidt anderledes opgave eller en kompliceret opgave af den ene eller anden slags. Vi modtager naturligvis også hasteopgaver.

Vi har fokus på kunderne og deres kunder

​Vi er har altid fokus på kunderne, når vi udfører kurerkørsel, og dette inkluderer vores kunders kunder, når vi måske skal aflevere pakken direkte til din kunde eller ligefrem til slutkunden.

Vi har for eksempel stået for kurerkørsel for isenkræmmere og lignende, når de har haft travlt.

Vi kan kombinere godstransport med kurerkørsel

​Vi kombinerer gerne kurerkørsel med vores godstransport, herunder distribution via Danske Fragtmænd, som vi er medejer af.

Vi har daglig natkørsel til og fra Danske Fragtmænds hovedterminaler i Aalborg, Aarhus, Herning, Taulov, Odense og Taastrup.

Du er velkommen til at kontakte Niels Jensen Nonbo A/S for at bestille kurerkørsel eller for at få flere oplysninger og et eventuelt tilbud. Du kan ringe til os på telefon 72 52 20 00 for at tale nærmere.

Tager vi ikke telefonen på hovedkontoret, kan du ringe direkte til Niels Ole Nonbo på mobil 30 38 20 00 eller Jørgen Stigsen på mobil 30 38 20 05

Kunne du tænke dig at komme ud?

Som fragtmand hos Niels Jensen Nonbo A/S kommer du rundt i landet. Lyder dette som noget for dig, så smid en ansøgning.

Kontakt os​

Niels Jensen Nonbo A/S

Katmosevej 16, 8800 Viborg

CVR: 20108142

Telefon

7252 2000

E-mail

viborg@fragt.dk

​En del af


NIELS JENSEN NONBO A/S
Katmosevej 16
8800 Viborg
CVR: 20108142